xhtml 1.0 css

Referenties

Intelligent Media is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitwerken van internetapplicaties. Hierbij kunt u denken aan het uitwerken van websites tot geavanceerde online bedrijfsapplicaties. Om u een korte impressie te geven van wat wij zoal doen zijn hieronder een aantal van door Intelligent Media uitgevoerde projecten opgenomen.


Undesire
In opdracht van filthproductions is er voor Undesire een webshop ontwikkeld. Hierbij heeft Intelligent Media de technische implementatie van de webshop verzorgt. Tevens heeft Intelligent Media de webshop voorzien van de populaire iDeal module voor het afhandelen van betalingen via het internet.


Autobedrijf Hamers
In opdracht van Autobedrijf Hamers B.V. is een nieuwe website ontwikkeld. De website is voorzien van het uitgebreide Intelligent Media Content Managment System. Speciaal voor deze website is onze bannermodule ontwikkeld.


Administratiekantoor de Bonth
In opdracht van Administratiekantoor de Bonth is een nieuwe website ontwikkeld. De website is voorzien van het uitgebreide Intelligent Media Content Managment System.


Nova Mundo
In vaste samenwerking met Nova Mundo worden er verschillende zorgprotocollen ontwikkeld. Voor meer informatie over zorgprotocollen en de hulpmiddelenbranche kunt u op de Nova Mundo website terrecht.

Samenwerking: 2005, 2006, 2007 en 2008

WiBo vijvermaterialen
In opdracht van WiBo vijvermaterialen is een nieuwe website ontwikkeld. Hierbij is gebruik gemaakt van de Oscommerce webshop. Intelligent Media heeft de webshop naar wens van WiBo vijvermaterialen ingericht en aangepast.


Modiquest Research
In opdracht van Modiquest Research B.V. is een vernieuwde website ontwikkeld. De website is voorzien van het uitgebreide Intelligent Media / MIC Content Managment System. Verder is er gebruik gemaakt van de Oscommerce webshop. Intelligent Media heeft de webshop naar wens van Modiquest Research B.V. ingericht en aangepast.


Bubbels
In opdracht van Bubbels B.V. is een nieuwe website + online catalogus ontwikkeld. De website is voorzien van het uitgebreide Intelligent Media / MIC Content Managment System.


Schietvereniging `t Zolderke
In samenwerking met filthproductions is er voor Schietvereniging `t Zolderke een website ontwikkeld. Hierbij heeft Intelligent Media gratis zijn standaard Content Managment System ter beschikking gesteld voor deze vereniging.


Liner Calculator
In opdracht van WiBo vijvermaterialen is een nieuwe module voor de bestaande webshop ontwikkeld. Het betreft hier een module waarmee prijzen kunnen worden berekend voor op maat te maken vijvers van folie. Er kan gekozen worden voor een rechthoekige, l-vormige of ronde vijver. Aan de hand van op te geven maten berekend de module de bijbehorende prijzen.